The giant, O'Brien - Mantel, Hilary 1952-2022 (Fourth Estate paperbacks, 1999)
Historisk roman fra 1780'erne om den irske kæmpe Charles O'Brien, som forlader sit fattige land og i London møder kirurgen John Hunter, der opererer på stjålne lig, og som får en uimodståelig lyst til at få O'Brien på dissektionsbordet.