Bewegen binnen smalle marges Pax Christi Nederland, 1965 - 1990 - Megens, Niek; Reiding, Hilde 1975- (Studiecentrum voor Vredesvraagstukken, 1999)
Beschrijving van Pax Christi Nederland in de periode 1965-1990.
Keywords: Katholische Kirche; Pax Christi International -- Afdeling Nederland; Geschichte 1965-1990; Christen-democratie; Koude Oorlog; Pax Christi; Politieke geschiedenis; Rooms-Katholieke Kerk; Rooms-katholicisme; Vredesbeweging; Politik; Nederland