Die Grotte Roman - Krabbé, Tim 1943- (Limes, 1999)
Een man en een vrouw komen elkaar jaren na hun jeugdliefde weer tegen in een Aziatische politiestaat als ongeweten heroïnekoeriers.
Keywords: Abhängigkeit; Krimineller; Junger Mann; Amsterdam; Fiktionale Darstellung