Architektur! das 20. Jahrhundert - Bachmann, Wolfgang 1951- (Prestel, 1998)
Zevenentachtig gebouwen die worden beschouwd als belangrijke internationale bouwkundige scheppingen van de twintigste eeuw.
Keywords: Geschichte 1900-1998; Geschichte 1884-1973; Geschichte 1884-1997; Architektur; Bildband