Sjoerd Buisman 1967 - 1992 - Buisman, Sjoerd 1948- (Art Affairs, 1992)
Monografie over de Nederlandse beeldend kunstenaar (1948) die werkt met de natuur en daaraan ontleende ordeningsprincipes.
Text dt., engl. und niederländ.
Keywords: Buisman, Sjoerd <1948->; Buisman, Sjoerd -- 1948-; Natuur; Plastische kunst; Ausstellungskatalog -- 1992 -- Amsterdam