Hooitijd - Demedts, André 1906-1992 (Davidsfonds-Clauwaert roman, 1995)
Lotgevallen van een Vlaamse boerenfamilie tegen de achtergrond van de politieke gebeurtenissen in België en Frankrijk in 1792 en 1794.