Der Herr des Feuers Roman eines Schamanen - Braem, Harald 1944- (Piper, 1997)
Een jonge Siberische jager wordt in een vaag verleden opgeleid en ingewijd tot sjamaan.
Keywords: Geschichte 1200-1400; Schamane; Sibirien; Fiktionale Darstellung