Grantchester grind a Porterhouse chronicle - Sharpe, Tom 1928-2013 (Deutsch [u.a.], 1995)
Roman, der foregår i Cambridge. En ny Master skal udnævnes, men blev den foregående myrdet? Hans kone prøver at opklare det, og drages ind i et netværk af intriger.