Lies of silence - Moore, Brian 1921-1999 (Aschehoug, 1995)
Op een cruciaal moment in zijn leven beïnvloedt een terroristische actie van de IRA de keuze die een hotelmanager heeft gemaakt ten aanzien van zijn huwelijk.