Ein Feuerzeichen Roman - Erler, Rainer 1933-2023 (Goldmann, 1995)
Een grote brand in de Australische bush, waarbij de vlammen de vorm van een vijfpuntige ster aannemen, vormt het begin van een heftige liefdesgeschiedenis tussen een piloot en een passagiere.