Die Sache mit Lylo - Hazelhoff, Veronica 1947-2009 (Klopp, 1995)
Jens wordt door een vroegere klasgenoot gevraagd haar te helpen bij het verbergen van haar vriend in een oude kennel in het bos.
Aus dem Niederländ. übers.