Frosch hat Angst - Velthuijs, Max 1923-2005 (Lentz, 1994)
's Nachts in bed is Kikker zo bang voor alles wat hij hoort dat hij naar Eend loopt, maar daar is het ook al niet pluis. Prentenboek met fraaie, eenvoudige illustraties in kleur. Vanaf ca. 3 jaar.