Sechs Eulen und sechs Mäuse - Recheis, Käthe 1928-2015 (dtv, 1994)
De 6-jarige Tommie is voor zijn drie jaar jongere broer een groot voorbeeld, totdat ze samen op hun babyzusje moeten passen en er van alles mis gaat. Vanaf ca. 5 jaar.