Vijf jaar ervaring met het schakelprogramma van de open school - Brandsma, Jittie; Doets, Cees; Pieterson, Yvonne van (1986)
Verslag van een onderzoek naar de doorstroming van ex-Open Schooldeelnemers naar het mdgo.
Keywords: Offene Schule; Niederlande