L' admiroir roman - Duperey, Anny 1947- (Collection points / Roman, 1986)
Omdat het een jonge gelukkige mode-ontwerpster ontgaat dat haar bij haar in huis wonende zusje totaal verkommert, pleegt deze uiteindelijk zelfmoord.