Oberitalienische Figuralpassionen des 16. Jahrhunderts - Nasco, Jan 1510-1561; Rore, Cipriano de 1515-1565; Jachet von Mantua 1483-1559; Asola, Giovanni Matteo 1532-1609 (Schott, 1955)
enthält: Passio D.n.J.Chr. sec. Matthaeum / Maistre Jan (Nasco) ; Passio D.n.J.Chr. sec. Joannem /Cyprian de Rore ; Passio Die Veneris / Jachet von Mantua ; Passio in die Parasceves / Giovanni Matteo Asola.
Enth. u.a.: Passio D. n. J. Chr. sec. Matthaeum / Maistre Jan (Nasco). Passio D. n. J. Chr. sec. Joannem / Cyprian de Rore. Passio Die Veneris / Jachet von Mantua. Passio in die Parasceves / Giov. Matteo Asola.