Die Mühlen Gottes Roman - Sheldon, Sidney 1917-2007; Bergner, Wulf (Goldmann, 1993)
Noodgedwongen nemen Baskische vrijheidsstrijders vier Spaanse nonnen mee op de vlucht.
Keywords: ETA; Geschichte 1976; Fiktionale Darstellung