Flightdeck performance the human factor - O'Hare, David; Roscoe, Stanley N. (Iowa State Univ. Press, 1992)
En gennemgang af kontrovercielle og vigtige forhold i f.m. klargøring og gennemførelse af flyvningen i moderne luftfartøjer, herunder samarbejdet i cockpit ved godt airmanship og korrekt udnyttelse af hjælpemidler til rådighed.