Der rote Rächer und die glücklichen Kinder - Wölfel, Ursula 1922-2014 (Hoch-Verl., 1959)
Tijdens de zomervakantie gaat een 13-jarige jongen uit een tehuis voor moeilijk opvoedbare kinderen logeren in een gewoon gezin.