Die Kanincheninsel - Steiner, Jörg 1930-2013; Müller, Jörg 1942- (Sauerländer, 1977)
Allegorisk billedbog om det moderne samfunds indgreb i individets udfoldelsesmuligheder personificeret i to kaniner, der fodres op til slagtning, men når at flygte.