Frosch im Winter - Velthuijs, Max 1923-2005 (Lentz, 1992)
Als Kikker maar met moeite de winter doorkomt, vangen zijn vrienden hem vol zorg en warmte op. Sfeervol prentenboek met duidelijke, eenvoudige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.