Die Sehnsucht der Pinguine - Puchner, Willy 1952- (Kremayr und Scheriau, 1992)
Foto's van uiteenlopende bezienswaardigheden in vele landen, waarbij op elke foto een tweetal pinguïns voor een vervreemdingseffect zorgen.
Keywords: Puchner, Willy -- 1952-; Fotografie; Reiseziel; Tierplastik; Königspinguin -- Motiv; Bildband