Der Sinn des Lebens - Adler, Alfred 1870-1937 ([Fischer-Taschenbücher], 1992)
Schr. ziet een volkomen gemeenschapsgevoel als hoogste ideaal der mensheid en tracht uit resultaten van zijn individualpsychologisch onderzoek dit te bewijzen.