Banditen mögen keine Küßchen - Kromhout, Rindert 1958- (Benziger Ed. im Arena-Verl., 1991)
Bert doet altijd stoer. Op zijn verjaardag wil hij dat iedereen doet wat hij wil, maar dat lukt niet helemaal.