Voyage au bout de la nuit - Céline, Louis-Ferdinand 1894-1961; Tardi, Jacques 1946- (Futuropolis u.a., 1989)
Selvbiografisk roman om forfatterens tid som læge i et parisisk fattigkvarter.
Keywords: Geschichte 1920-1930; Geschichte 1918-1932; Vorstadt; Erster Weltkrieg; Desillusion; Armut; Arzt; Junger Mann; Paris; Frankreich; Bilderbuch