Nachtschatten - Hazelhoff, Veronica 1947-2009 (Loewe, 1991)
Het zusje van Leen, Stella, krijgt een rol in een nieuwe Nederlandse speelfilm. Als de film eenmaal in de bioscopen draait, komen er veel problemen.
Keywords: Jugendbuch