Het paradijs in pictogram het werk van Dick Bruna - Bruna, Dick 1927-2017 (van Goor, 1989)
Schets van leven en werk van Dick Bruna, met zeer veel afbeeldingen in kleur..
Keywords: Bruna, Dick <1927-> - (Hendrik Magdalenus) - illustrator; Bruna, Dick -- 1927-2017; Grafische kunst; Piktogramm; Nederland; Bildband