Alice and Edith the two wives of Theodore Roosevelt ; a biographical novel - Wilson, Dorothy C. (Doubleday, 1989)
Biografische roman over de eerste en de tweede echtgenote van de Amerikaanse president Theodore Roosevelt (1858-1919).
Keywords: Roosevelt, Alice Lee <1861-1884>; Roosevelt, Edith Kermit Carow <1861-1948>; Roosevelt, Theodore <1858-1919>; Roosevelt, Alice L. -- 1861-1884; Roosevelt, Edith K. -- 1861-1948; Presidents; Fiktionale Darstellung