Alice and Edith the two wives of Theodore Roosevelt ; a biographical novel - Wilson, Dorothy C. (Doubleday, 1989)
Biografische roman over de eerste en de tweede echtgenote van de Amerikaanse president Theodore Roosevelt (1858-1919).