Van grauwe griffel tot gouden gniffel over kinderboeken - Kromhout, Rindert 1958- (Gooi & Sticht, 1989)
Tweehonderd eerder in De Volkskrant verschenen kinderboekrecensies ingedeeld in vier leeftijdsgroepen en aangevuld met twee artikelen en een interview..
Keywords: Boekbesprekingen; Jeugdliteratuur; Kinderliteratur; Bibliografie; Jugendliteratur