Blaue Wasser für eine Schlacht Roman - Waberer, Keto von 1942- (Dt. Taschenbuch-Verl., 1989)
Gennem et indtrængende psykologisk portræt af tre kvinder gennem tre generationer søger romanen at indkredse kærlighedens væsen.