Das Findelkind vom Watt - Winsemius, Dieuwke; Weinhold, Angela 1955- (Dt. Taschenbuch-Verl., 1986)
De tweeling Delia en Jun, met vakantie op een Waddeneiland, sluit vriendschap met een jong zeehondje, waardoor ze betrokken raken bij de zeehondencrèche in Pieterburen en bij de natuurbeschermingsorganisatie Greenpeace.
Aus. d. Niederländ. übers. - EST: De vondeling van het wad <dt.>