Madrid, Toledo - Brenning, Klaus; Haubrich, Walter 1935-2015 (Bucher, 1987)
Foto's en beschrijvingen, voornamelijk van Madrid, aangevuld met een aantal stadswandelingen langs de voornaamste bezienswaardigheden.
Keywords: Madrid; Toledo; Bildband