He, Merel ist auch noch da - Kromhout, Rindert 1958- (Betz, 1987)
Het kleine meisje Merel beleeft allerlei avontuurtjes samen met haar speelgoedhondje Alexander.
EST: Moet je horen met je oren, een olifant op schoot, een spartelende speelgoedhond <dt.>. - Aus d. Niederländ. übers.