Au verdammt! Krankenhaus-Geschichten - Hazelhoff, Veronica 1947-2009 (Weismann, 1985)
Als Maartje een ongeluk krijgt en met een beenfraktuur in het ziekenhuis belandt, blijkt dat niet zo erg te zijn als ze had gedacht.