Poezja Nikołaja Asiejewa lat dwudziestych na tle założeń estestycznych LEF-u - ZałE̢ska, Teresa (1982)
Russ. und engl. Zusammenfass.
Zsfassung in engl. u. russ. Sprache
Keywords: Aseev, Nikolaj N. -- 1889-1963; Levyj front iskusstv; Lyrik